Datasense Oy

Pursimiehenkatu 8 D
24100 Salo
Finland
Y-tunnus: 2771821-5

info@datasense.fi

Datasense Oy on 2016 perustettu ympäristötutkimuksen, älymaatalouden ja kiinteistöjen mittauspalveluihin, mittausratkaisujen kehitykseen ja tutkimushankkeiden datapalveluihin erikoistunut yritys. Toimitamme laadukkaat ja monipuoliset kasvihuonekaasujen, sääolosuhteiden, maaperän, kasvuston, pohjaveden pinnankorkeuden, veden laadun ja sisäilmaston mittausratkaisut, laiteasennukset ja data-analyysit.

Referenssit: SYKE pelto-observatorion mittalaitteet ja datapalvelut, Luke sää- ja peltohavaintoasemat, HKScan ja Valio ympäristötutkimushankkeet, Pohjan taimi taimiston hallanvalvontajärjestelmä, Pyhäjärvi-instituutti säätösalaojatutkimus, Vaisala hiilensidonnan todentaminen uusilla teknologioilla ja menetelmäkehitysyhteistyö, Paulig CO tutkimus, BSAG Carbon Action hiiliviljely hanke. Tärkeimmät yhteistyökumppaneitamme ovat HKScan, Vaisala, SYKE, Luke, BSAG, Tampereen ja Helsingin yliopistot.

Intohimomme on edistää asiakkaidemme kestävää kehitystä ja liiketoimintaa älykkäiden ja laadukkaiden sensoriteknologioiden, data- ja analytiikkapalveluiden avulla. Perehdymme perusteellisesti asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeisiin, ympäristöhuoliin ja teknologioiden mahdollisuuksiin löytääksemme parhaan mahdollisen ratkaisun liiketoiminnan ja ympäristön kannalta.

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme, tutkimuslaitosten ja teknologia-asiantuntijoiden kanssa. Olemme ketterä yritys, joka kykenee mukautumaan asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti. 

Yhteistyökumppanimme

Kysy asiantuntijoilta tai pyydä tarjous. Suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu.

Ympäristötutkimus ja kasvihuonekaasujen mittaukset
jari.hakkarainen@datasense.fi +358 40 5022740