Uutishuone

Ympäristö

Hiilensidonnan tutkimus herättää valtavasti mielenkiintoa

Hiilensidonnan tutkimus herättää valtavasti mielenkiintoa Yle kirjoitti ajankohtaisen ja varmasti keskustelua herättävän uutisen. Lue uutinen Ylen sivuilta… Tutkimusinsinööri Jiri Luojukoski todentaa nurmen hiilensidontaa Vaisalan antureilla varustetulla kammiolla. Kupolimallinen kammioratkaisu on varustettuna Vaisalan tarkoilla ja varmatoimisilla antureilla. Anturivalikoima on huippuluokkaa. Kammion kupolimainen rakenne varmistaa optimaalisen valovasteen ja kaasujen erinomaisen sekoittumisen mittaustilassa.

Lue lisää
Ympäristö

Koneviestin asiantuntijaseminaari 31.8.2021: Hiilen sidonta on vain osa isoa kokonaisuutta

Koneviestin asiantuntijaseminaari 31.8.2021: Hiilen sidonta on vain osa isoa kokonaisuutta Datasense mukana Koneviestin organisoimassa asiantuntijaseminaarissa 31.8.2021. Korkeatasoisia esityksiä, hyvää keskustelua ja verkostoitumista. Pitkästä aikaa tapaamisia kasvotusten. Lue juttu koneviestin sivuilta.. Miten viljelymenetelmillä voidaan vaikuttaa hiilen sidontaan ja ympäristövaikutuksiin. Seminaaritallenne löytyy täältä Lauteilla tutkimusinsinööri Jiri Luojukoski Kasvukauden tutkimustulokset herättivät runsaasti mielenkiintoa.

Lue lisää
Raksa

Paine-erologgerit valvovat asbestin purkutyömaalla turvallisuutta

Paine-erologgerit valvovat asbestin purkutyömaalla turvallisuutta Log IoT mittalaitteet, asbesti negatiivinen paine-ero Asbesti työmaa negatiivinen paine-ero logger NB-IoT www.datasense.fi Tarkat tai keskitarkat IoT log mittalaitteet valvontahälytyksin ja raportoinnilla myös asbestityömaan valvontaa. Asbesti paine-ero logger, RH% & T, VOC ja PAINE-ERO laiteet ovat LoraWAN tai NB verkoissa toimiviasuhteellisen kosteuden ja lämpötilan sekä

Lue lisää