NB, LoraWAN ja WIFI tuotteet, ohjelmistot ja palvelut

Keskusyksikkö

Radio-osa ja vakiosensorit

Tuotetiedot

AACU keskusyksikkö kovaan käyttöön! Vakiona ilman lämpötila, kosteus ja paine. 

Radioyksikkö iskunkestävässä ja vesitiiviissä IP68 kotelossa.

Laajennettavissa monenlaisiin tarpeisiin. Alla esimerkki matalouden mittausasemasta.

Toimii LoraWAN ja NB verkoissa.

AACU maatilan mittausasema

Tuotetiedot

Tuotetiedot

AACU keskusyksikkö kovaan maatilakäyttöön! Mittausasema ja taustapalvelut vaativiin maaperän, kasvuston, sisä- ja ulkoilmasto- olosuhteiden ympärivuotisiin mittauksiin ja valvontaan.

 • Toimii itsenäisesti ”missä tahansa” ilman erillistä tukiasemaa tai ulkoista virran syöttöä ja on helposti siirrettävissä tarpeen mukaiseen paikkaan.
 • Erittäin monikäyttöinen maatilalla: Kuivurit, traktorit, työkoneet, puimurit, vuokramökit, tuotevarastot, kellarit, pannuhuoneet, navetat, sikalat, kanalat, urakointityöt jne.
 • Vakiona ilman lämpötila, kosteus ja paine.
 • Radioyksikkö iskunkestävässä ja vesitiiviissä IP68 kotelossa.
 • Keskusyksikköön voidaan liittää monentasoisia sensoreita erilaisiin tarpeisiin, sään ja olosuhteiden mittaamiseen maatilaympäristössä.
 • Laajennettavissa esim. sademäärän, maaperän, kasvuston ja tuulen mittauksiin
 • Datan siirto pilvipalveluun, jossa esim. lämpösumman laskenta ja näyttö kännykkään ja selaimeen
 • Toimii paristolla 8-10+ vuotta, riippuen mittaustiheydestä
 • LoraWAN laite ei tarvita SIM korttia
 • Toimii Digitan LoraWAN radioverkossa. Kts. peittokartta: https://www.digita.fi/yrityksille/iot/iot_lorawan-verkon_peittokartta
 • Toimii myös NB.-IOT(5G) verkossa

Press-Diff mittalaite

Press-Diff laite on NB ja LoraWAN verkoissa toimiva erittäin herkkä, nopeatoiminen ja toimintavarma paine-ero mittalaite. Laite soveltuu rakennusten eri tilojen välisen paine-eron mittaukseen ja valvontaan. Esim. asbestityömaat, homeelle altistuneiden tilojen eristäminen käytössä olevista tiloista, rakenteiden läpi kulkeutuvan kosteuden havainnointi jne.

Mittausalue/tarkkuus: ±125 Pa/± 1Pa tai ±500 Pa/± 4 Pa.

Siilovaaka

Siilovaaka, jolla mittaat kaikenkokoisten ja –muotoisten tukijalkojen varassa seisovien säiliöiden painon helposti. Vaaka-anturit seuraavat jatkuvatoimisesti rehun, viljan tai minkä tahansa raaka-aineen määrää.

Näet kännykän näytöltäsi tilanteen, saat ennusteen jäljellä olevasta ruokinta-ajasta, ja hälytykset rehun täydennystarpeesta. Voit myös seurata viljan kuivumista. Antureiden asentaminen on yksinkertaista ja nopeaa. Kiinnitys kahdella 3 mm ruuvilla siilon kaikkiin tukijalkoihin, jonka jälkeen suoritetaan siilokohtainen kalibrointi.

Siilovaaka on saatavana LoraWAN ja NB radioverkkoihin. 

Tarkkuus: ±10%

Öljysäiliö vahti

Polttoainesäiliön langaton mittalaite antaa älyn polttoainesäiliöille. Laite valvoo säiliöitä 24/7 täysin automaattisesti.

Näet kännykän näytössä jäljellä olevan polttoaineen reaaliajassa. Näin optimoit kulutuksen tarkasti ja pystyt varmistamaan, ettei polttoaine pääse huomaamatta loppumaan. Halutessasi älysäiliö lähettää täydennyspyynnön automaattisesti toimittajalle. Laite osaa myös varoittaa varkaudesta tai ilkivallasta. 

Laite LoraWAN, WIFI ja NB verkoissa.

Sensorit

Maaperän kosteusanturi

Ammattikäyttöön maaperän kosteussensori. Antaa luotettavan kuvan maaperän kosteudesta.

AACU keskusyksikköön voidaan asentaa 1-3 kosteusanturia 

Sadeveden kerääjä

Sadeveden kerääjä ammattikäyttöön. Linnunpaskasuoja ja kätevä lehdenpoistoritilä.

Liietetään AACU keskusyksikköön. 

Tuulisensori

Tuulisensori tuulen suunnan ja voimakkuuden mittaukseen.

Liietetään AACU keskusyksikköön.

Olosuhdesensorit

TVOC-, hiilidioksidi- ja ammoniakkisensorit sisäilmaston ja eläinsuojien olosuhdevalvontaan.

Sensorit liitetään AACU keskusyksikköön.

Ohjelmistot ja palvelut

Optimoi liikennesuunnittelu

Optimoilla suunnittelet aikataulut nopeasti ja tehokkaasti graafisen käyttöliittymän avulla- vastaat nopeammin ja paremmalla suunnitelmalla tarjouspyyntöihin.

Aikataulusuunnittelussa on monia manuaalisia rutiineja ja samoja tietoja kirjataan toistuvasti. Erilaisten auto ja kuljettajavaihtoehtojen kustannusvaikutusten kokeilu ja kannattavimman suunnitelman hakeminen käsipelillä ovat aikaa vievää puuhaa. Optimoi järjestelmän resurssitehokkuusmittarit auttavat löytämään kannattavimmat ajosarjat nopeasti.

Automaattinen ajosarjojen siirto toiminnanohjausjärjestelmään (esim. Transplan Bussi) vähentää toistuvia tietojen kirjauksia ja virheitä.

Näet reaaliajassa auto- ja kuljettajavalintojen vaikutukset suunnitelman kannattavuuteen. Tietoja ei tarvitse enää kirjata moneen kertaan. Viimeistellyn suunnitelman voit ladata suoraan Transplan Bussi järjestelmään.

Analytiikka ja visualisointi palveluna

Analytiikka ja visualisointi palveluna.  Sensoreilta data varastoidaan pilvipalvelussa olevaan tietokantaan analysointia ja visualisointia varten. Analytiikka- ja visualisointiratkaisun avulla teemme datasta tietämystä.

Analysoinnin tulokset näytetään havainnollisina ja monipuolisina graafein.

Datasense Analytiikka ja Visualisointi ratkaisu käsittelee tehokkaasti massiivisia määriä dataa. Miljoonia mittapisteitä ja jatkuvia IoT laitteilta tulevia datavirtoja.

Innovaatiot palveluna

Vain mielikuvitus on rajana – jos sekään… toteutamme innovatiivisia IoT ratkaisuja LoraWAN, NB, WiFi verkoissa toimivilla kehitysalustoilla ja laitteilla.

Autamme myös, jos ideasi koskee analytiikan hyödyntämistä tai haluat kokeilla kansainvälisen liiketoiminnan tehostamista pilvipalveluiden avulla.

Yhdessä kumppaniverkostomme kanssa toteutamme vaativiakin sulautettuja- ja solmuverkkoratkaisuja.

Hyödynnä Business Finland Innovaatioseteli. Lue lisää:  Innovaatiot palveluna

 

Löysitkö haluamasi?  Pyydä tarjous, kerro mittaustarpeista tai IoT laitteesta, joista on hyötyä. Kysy myös sulautettuja ratkaisuja. Me toteutamme!