Tuotteet, ohjelmistot ja palvelut

Farmiaisti tuotteet ja palvelut

Tuotetiedot

Farmiaistin mittausaseman keskusyksikössä on ilman lämpötilaa, kosteutta ja painetta mittaavat sensorit  vakiona. Mittausasema on helposti lajennettavissa vaativiin sään, maaperän ja kasvuston mittauksiin ja valvontaan. 

Mittausasemat toimivat itsenäisesti ilman erillistä tukiasemaa tai ulkoista virransyöttöä. Paristot kestävät noin kymmenen vuotta riippuen mittaustiheydestä.

Mittarit ovat siirreltävissä käytännössä melkein minne tahansa. Kasvukaudella mittausasemaa voidaan käyttää sää- ja maaperäolosuhteiden valvontaan ja talvella sama yksikkö toimii varaston lämpö- ja kosteusolosuhteiden vahtina.

Tutustu Farmiaisti palveluihin ja mittausasemiin tarkemmin: www.farmiaisti.fi

Press-Diff mittalaite

Press-Diff laite on NB ja LoraWAN verkoissa toimiva erittäin herkkä, nopeatoiminen ja toimintavarma paine-ero mittalaite. Laite soveltuu rakennusten eri tilojen välisen paine-eron mittaukseen ja valvontaan. Esim. asbestityömaat, homeelle altistuneiden tilojen eristäminen käytössä olevista tiloista, rakenteiden läpi kulkeutuvan kosteuden havainnointi jne.

Laite on saatavana kolmelle mittausalueelle/tarkkuus:  ±25 Pa/±0.2 Pa, ±125 Pa/± 1Pa tai ±500 Pa/± 4 Pa.

Optimoi liikennesuunnittelu

Optimoilla suunnittelet aikataulut nopeasti ja tehokkaasti graafisen käyttöliittymän avulla- vastaat nopeammin ja paremmalla suunnitelmalla tarjouspyyntöihin.

Aikataulusuunnittelussa on monia manuaalisia rutiineja ja samoja tietoja kirjataan toistuvasti. Erilaisten auto ja kuljettajavaihtoehtojen kustannusvaikutusten kokeilu ja kannattavimman suunnitelman hakeminen käsipelillä ovat aikaa vievää puuhaa. Optimoi järjestelmän resurssitehokkuusmittarit auttavat löytämään kannattavimmat ajosarjat nopeasti.

Automaattinen ajosarjojen siirto toiminnanohjausjärjestelmään (esim. Transplan Bussi) vähentää toistuvia tietojen kirjauksia ja virheitä.

Näet reaaliajassa auto- ja kuljettajavalintojen vaikutukset suunnitelman kannattavuuteen. Tietoja ei tarvitse enää kirjata moneen kertaan. Viimeistellyn suunnitelman voit ladata suoraan Transplan Bussi järjestelmään.

Analytiikka palveluna

Analytiikka ja visualisointi palveluna.  Sensoreilta data varastoidaan pilvipalvelussa olevaan tietokantaan analysointia ja visualisointia varten. Analytiikka- ja visualisointiratkaisun avulla teemme datasta tietämystä.

Analysoinnin tulokset näytetään havainnollisina ja monipuolisina graafein.

Datasense Analytiikka ja Visualisointi ratkaisu käsittelee tehokkaasti massiivisia määriä dataa. Miljoonia mittapisteitä ja jatkuvia IoT laitteilta tulevia datavirtoja.

Innovaatiot palveluna

Vain mielikuvitus on rajana – jos sekään… toteutamme innovatiivisia IoT ratkaisuja LoraWAN, NB, WiFi verkoissa toimivilla kehitysalustoilla ja laitteilla.

Autamme myös, jos ideasi koskee analytiikan hyödyntämistä tai haluat kokeilla kansainvälisen liiketoiminnan tehostamista pilvipalveluiden avulla.

Yhdessä kumppaniverkostomme kanssa toteutamme vaativiakin sulautettuja- ja solmuverkkoratkaisuja.

Hyödynnä Business Finland Innovaatioseteli. Lue lisää:  Innovaatiot palveluna

 

Löysitkö haluamasi?  Pyydä tarjous, kerro mittaustarpeista tai IoT laitteesta, joista on hyötyä. Kysy myös sulautettuja ratkaisuja. Me toteutamme!