Vuotovahti SPOT

Ennaltaehkäise vesivahingot havaitsemalla vuodot heti. 

Käyttökohteet

Rakennuksissa vesi väärässä paikassa aiheuttaa pahimmillaan kalliita vahinkoja. SPOT vuotovahdilla etävalvot  kuivuutta hankalissa paikoissa, jonne laajojen alueiden ZONE vuotovahti ei sovellu.  Käyttökohteita ovat asuintilat, liiketilat, varastot jne. mitkä tahansa rakennukset, jonne veden pääsy pitää ehkäistä. Laite lähettää hälytykset vesihavainnosta tekstiviestinä. Kotelon sisäiset lämpötila- ja kosteusanturit toimivat energiatehokkuuden ja sisäilman kosteuden valvonnassa. Voidaan asentaa myös rakenteiden sisälle  eristeisiin tai poranreikämenetelmällä tiili, tai betonirakenteisiin.

Datapalvelut

Mittaustiedot siirretään valtakunnallisen LoraWAN verkon välityksellä Datasense skaalautuvaan pilvipalveluun. Lähes koko Suomen kattava verkko mahdollistaa sensorin asennuksen käytännössä lähes minne tahansa.

Datasensen pilvi huolehtii datan pitkäaikaistallennuksesta ja siellä toimii myös valvomo, josta näet mittaustulokset lähes reaaliajassa ja jolla voit asettaa hälytykset ja varoitukset, analysoida dataa, ohjata laitteita ja ajaa raportteja automaattisesti. Datasensen palveluihin kuuluvat myös verkon ja laitteiden vikavalvonta, tekninen tuki, asennukset ja neuvonta.

Ominaisuudet

  • Erittäin pieni virrankulutus mahdollistaa vuosien käytön ilman pariston vaihtoa
  • Integroitu ja rajattomasti skaalautuva Datasense pilvipalvelualusta datan pitkäaikaistallennukselle, analysoinnille ja monipuolisille käyttöliittymille. 
  • Kotelointi on säänkestävä. IP67 luokiteltu kotelo on vesi- ja pölytiivis. Kestää hetkellisen upotuksen veteen.
  • NFC:n avulla laitteen säätöjä muutat helposti kännykällä. Voit käynnistää ja sammuttaa laitteen tai muuttaa esim. lähetysväliä.
  • Kaapelin pituus 1.5 m
  • Lämpötilan mittausalue -30°C … + 70°C, tarkkuus  0°C …+ 70°C (±0.3°C), -30°C … 0°C (±0.6°C) ja resoluutio 0.1°C
  • Suhteellisen kosteuden mittausalue 0% …100%, tarkkuus 10% to 90%  (±3%), alle 10% and ylli 90% (±5%)
  • Mitat 88 × 87 × 27 mm
  • Paristo ER18505 Li-SOCl2 4000 mAh. Optiona 8000 mAh

Kysy asiantuntijoilta tai pyydä tarjous. Suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu.

Ympäristötutkimus ja kasvihuonekaasujen mittaukset
jari.hakkarainen@datasense.fi +358 40 5022740

Sisäilma, kiinteistöt ja asbestin purkutyömaat
timo.maaranen@datasense.fi +358 40 5170112