Pintavahti DP2, havaintoputket ja kaivot

Perustarkka hydrostaattisen paineen mittaukseen perustuva, lämpötila- ja ilmanpainekompensoitu nestepinnankorkeuden mittalaite. DP2 pintavahdissa on NFC tagi, joka mahdollistaa kätevästi laitteen tietojen tarkastelun ja muutokset kännykällä.

Anturin malli ja kaapelin pituus valitaan mittaussyvyyden mukaan 3 m, 5 m tai 10 m.

Avaimet käteen toimitus

Sensoreiden lisäksi Datasense toimittaa havaintoputket, poraa kaivot, asentaa laitteet ja toimittaa datapalvelut.

Käyttökohteet

Pintavahdilla valvot pohjaveden, vesistöjen, kaivojen ja nestesäiliöiden pinnankorkeuksia vaivattomasti. Soveltuu myös altakastelujärjestelmien pohjaveden- ja salaojakaivojen pinnankorkeuden valvontaan. Mahdollistaa vesihuoltoyhtiöiden valvonnassa olevien pohjavesialueiden etävalvonnan ja pumppauksen optimoinnin.

Datapalvelut

Mittaustiedot siirretään valtakunnallisen LoraWAN verkon välityksellä Datasense skaalautuvaan pilvipalveluun. Lähes koko Suomen kattava verkko mahdollistaa sensorin asennuksen käytännössä lähes minne tahansa.

Datasensen pilvi huolehtii datan pitkäaikaistallennuksesta ja siellä toimii myös valvomo, josta näet mittaustulokset lähes reaaliajassa ja jolla voit asettaa hälytykset ja varoitukset, analysoida dataa, ohjata laitteita ja ajaa raportteja automaattisesti. Datasensen palveluihin kuuluvat myös verkon ja laitteiden vikavalvonta, tekninen tuki, asennukset ja neuvonta.

Sensetiimi valmiina auttamaan

Ota yhteyttä. Kysy lisää asiantuntijoilta tai pyydä tarjous. Suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu.

Ympäristötutkimus ja kasvihuonekaasujen mittaukset

jari.hakkarainen@datasense.fi +358 40 5022740 

Sisäilma, rakennukset ja asbestin purkutyömaat 

timo.maaranen@datasense.fi +358 40 5170112