Kasvuvahti T12

Erittäin tarkka ja pitkäikäinen maaperän kosteus- (Volumetric Water Content), lämpötila- ja johtokykymittalaite.

Käyttötarkoitus

Kasvuvahdin avulla etävalvot  pellon, tunnelin kasvualustan tai kasvihuoneen kasvualustan olosuhteita vaivattomasti. Mittapää voidaan asentaa halutulle syvyydelle tutkimus- ja seurantatarpeen mukaan. Mittalaite lähettää halutulla aikavälillä kasvualustan olosuhdetiedot datasense pilvipalveluun, jossa voit voit määritellä hälytysrajat ja varoitukset tarpeidesi mukaan. Hälytykset lähetetään tekstiviestinä tai sähköpostiin.

Tarkka tieto lämpötilasta, kosteudesta ja johtokyvystä auttavat optimoimaan kastelun ja lannoituksen tarvetta sekä peltotöiden ajoitusta.

Datapalvelut

Mittaustiedot siirretään valtakunnallisen LoraWAN verkon välityksellä Datasense skaalautuvaan pilvipalveluun. Lähes koko Suomen kattava verkko mahdollistaa sensorin asennuksen käytännössä lähes minne tahansa.

Datasensen pilvi huolehtii datan pitkäaikaistallennuksesta ja siellä toimii myös valvomo, josta näet mittaustulokset lähes reaaliajassa ja jolla voit asettaa hälytykset ja varoitukset, analysoida dataa, ohjata laitteita ja ajaa raportteja automaattisesti. Datasensen palveluihin kuuluvat myös verkon ja laitteiden vikavalvonta, tekninen tuki, asennukset ja neuvonta.

Ominaisuudet

  • Erittäin pieni virrankulutus mahdollistaa pitkän käytön ilman pariston vaihtoa
  • Integroitu ja skaalautuva Datasense pilvipalvelualusta hälytyksille, datan pitkäaikaistallennukselle, analysoinnille ja monipuolisille käyttöliittymille. 

Parametrit

  • Maan kosteus / veden kokonaismäärä 0.00 … 0.70 m3/m3, tehdastarkkuus ±0.03 m3/m3 tarkkuus maalajille kalibroituna ±0.01 … 0.02 m3/m3, resoluutio 0.001 m3/m3
  • Maan lämpötila −40 … +60 °C, tarkkuus  ±1 °C alueella −40 … 0 °C
    ±0.5 °C alueella 0 … +60 °C
  • Maan johtokyky 0 … 20 dS/m, tarkkuus 0.001 dS/m, resoluutio ±(5% + 0.01 dS/m) alueella 0–10 dS/m ±8% alueella 10–20 dS/m  

Sensetiimi valmiina auttamaan

Ota yhteyttä. Kysy lisää asiantuntijoilta tai pyydä tarjous. Suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu.

Ympäristötutkimus ja kasvihuonekaasujen mittaukset

jari.hakkarainen@datasense.fi +358 40 5022740 

Sisäilma, rakennukset ja asbestin purkutyömaat 

timo.maaranen@datasense.fi +358 40 5170112