Share on twitter
Jaa
Share on email
Jaa

Kasvuvahti T12 NB

Tuotetunnus 22-1 Kategoriat ,

530.00

Maaperän kosteus, lämpötila ja johtokyky

Erittäin tarkka ja pitkäikäinen maaperän kosteus- (Volumetric Water Content), lämpötila- ja johtokykymittalaite.

Käyttötarkoitus

Kasvuvahdin ja farmiaisti palvelun avulla etävalvot  pellon, tunnelin kasvualustan tai kasvihuoneen kasvualustan olosuhteita vaivattomasti. Mittapää voidaan asentaa halutulle syvyydelle tutkimus- ja seurantatarpeen mukaan. Mittalaite lähettää halutulla aikavälillä kasvualustan olosuhdetiedot Farmiaisti palveluun, jonka avulla voit määritellä hälytysrajat ja varoitukset tarpeidesi mukaan. Hälytykset lähetetään tekstiviestinä tai sähköpostiin.

Tarkka tieto lämpötilasta, kosteudesta ja johtokyvystä auttavat optimoimaan kastelun ja lannoituksen tarvetta sekä peltotöiden ajoitusta.

Palvelut

Verkkoyhteys (LoraWAN tai NB-IoT), Farmiaisti etävalvomo, josta näet mittaustulokset lähes reaaliajassa ja jolla voit asettaa hälytykset ja varoitukset, analysoida dataa, ohjata laitteita ja ajaa raportteja automaattisesti. Datasense palveluihin kuuluvat myös verkon ja laitteiden vikavalvonta, tekninen tuki ja neuvonta. Kysy myös asennuspalvelua ja etäohjattavien järjestelmien ohjauslogiikkaa sensoridatan perusteella. Esim. venttiilien, moottoreiden yms. toimilaitteiden ohjaus.

Huom! Palvelut eivät sisälly laitteen hintaan. Palvelut räätälöidään projekti- ja asiakaskohtaisesti. Kysy lisää ja pyydä tarjous kokonaisuudesta.

Tekniset tiedot

Tyyppi:

Tuotekoodi:           T12

Valmistaja:

Palvelut:

Mittausalue:

Tarkkuus:

Resoluutio:

Suojaus:                  IP65

Verkko:

Virtalähde:

Pyydä tarjous