Share on twitter
Jaa
Share on email
Jaa

Kasvuvahti SMT

Tuotetunnus 22-1-12 Kategoriat , ,

450.00

Maaperän kosteus, lämpötila ja johtokyky

Maaperäanturi lämpötilan ja kosteuden mittaukseen ja kasvuolosuhteiden valvontaan.

Käyttökohteet

Kasvuvahdin avulla etävalvot pellon, tunnelin kasvualustan tai kasvihuoneen kasvualustan olosuhteita vaivattomasti. Asenna anturi halutulle syvyydelle valvontatatarpeen mukaan. Mittalaite lähettää kasvualustan olosuhdetiedot halutulla aikavälillä Farmiaisti palvelun välityksellä matkapuhelimeen. Palvelun avulla määrittelet hälytysrajat ja varoitukset tarpeidesi mukaan. Saat hälytykset olosuhdemuutoksista tekstiviestinä ja sähköpostina.

Tarkka tieto maan lämpötilasta ja kosteudesta auttavat optimoimaan kastelun tarvetta ja peltotöiden ajoitusta. Yhdistämällä Kasvuvahdin, sademäärän ja pohjaveden pinnankorkeustiedot, pystyt seuraamaan pellon vesitasetta. Etälohkoilta saatavalla olosuhdetiedolla vähennät turhia käyntejä, säästät polttoainetta ja aikaa.

Palvelut

Verkkoyhteys (LoraWAN tai NB-IoT), Farmiaisti etävalvomo, josta näet mittaustulokset lähes reaaliajassa ja jolla voit asettaa hälytykset ja varoitukset, analysoida dataa, ohjata laitteita ja ajaa raportteja automaattisesti. Datasense palveluihin kuuluvat myös verkon ja laitteiden vikavalvonta, tekninen tuki ja neuvonta. Kysy myös asennuspalvelua ja etäohjattavien järjestelmien ohjauslogiikkaa sensoridatan perusteella. Esim. venttiilien, moottoreiden yms. toimilaitteiden ohjaus.

Huom! Palvelut eivät sisälly laitteen hintaan. Palvelut räätälöidään projekti- ja asiakaskohtaisesti. Kysy lisää ja pyydä tarjous kokonaisuudesta.

Tekniset tiedot

Tyyppi Maaperäsensori
Tuotekoodi SMT2
OEM Datasense, SolidusTech
Palvelut Datasense
Takuu 12 kk
Parametrit Maan kosteus (Volumetric Water Content) ja lämpötila
Mittausalue Kosteus 0…60%, lämpötila -40…+80
Tarkkuus Kosteus ± 3% (VWC), maalajikohtaisella kalibroinnilla ± 1% (VWC), lämpötila  ± 0.2°C, max. ± 0.4°C.
Resoluutio 0.1% VWC (kosteus9
0.01°C lämpötila
Virtalähde 1×3.6V D-paristo
Suojaus IP65
Verkko LoraWAN, Nb-IoT

Pyydä tarjous