CO2 Mittaukset

Tarjoamme hiilensidonnan todentamispalelun, hiilivuo- ja maahengitysmittaukset usean vuoden kokemuksella. Mittaukset suoritetaan automaattisilla tai manuaalisilla hiilivuo- tai maahengitysanalysaattoreilla. Analysaattorit ovat kalibroituja kammioimittausjärjestelmiä. Kammioissa käytetään Vaisalan tarkkaa ja varmatoimista sensoriteknologiaa ja tutkimuslaitosten validoimia menetelmiä. Osana hiilensidonnanmittauksia kerätään olosuhdetietoa kohteen maaperästä ja sääoloista Datasense maaperä- ja sääsensoreilla.

Kun hankit tutkimusprojektin ja datan palveluna, sinun ei tarvitse investoida kalliisiin mittalaitteisiin, eikä huolehtia datasiirrosta tai mustakaan. Voit keskittyä tuloksista saatavaan hyötyyn ja tutkimukseen. Hiilensidonnan tutkimushankkeet räätälöidään asiakaskohtaisesti. Ota yhteyttä! Suunnitellaan tutkimusprojekti yhdessä.

Datapalvelut

Mittaustiedot siirretään valtakunnallisen LoraWAN verkon välityksellä Datasense skaalautuvaan pilvipalveluun. Lähes koko Suomen kattava verkko mahdollistaa sensorin asennuksen käytännössä lähes minne tahansa.

Datasensen pilvi huolehtii datan pitkäaikaistallennuksesta ja siellä toimii myös valvomo, josta näet mittaustulokset lähes reaaliajassa ja jolla voit asettaa hälytykset ja varoitukset, analysoida dataa, ohjata laitteita ja ajaa raportteja automaattisesti. Datasensen palveluihin kuuluvat myös verkon ja laitteiden vikavalvonta, tekninen tuki, asennukset ja neuvonta.

Kysy asiantuntijoilta tai pyydä tarjous. Suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu.

Ympäristötutkimus ja kasvihuonekaasujen mittaukset
jari.hakkarainen@datasense.fi +358 40 5022740

Sisäilma, kiinteistöt ja asbestin purkutyömaat
timo.maaranen@datasense.fi +358 40 5170112