Sisäilman laatu

Sisäilman laatu – ja rakennusten terveyden valvontaratkaisumme räätälöidään asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Lämpötila, kosteus, hiilidioksidipitoisuus ja paine-ero. Negatiivisen paine-eron valvontapalvelu rakennus- ja asbestinpurkutyömaille ja rakennusten tilojen paine-eron valvontaan hälytyksillä ja automaattisella raportoinnilla.
Sisäilman laadun uusia laitteita tullut verkokauppaan muun muassa multi-mittauslaite, joka mittaa CO2, TVOC,  suuhteellinen kosteus, lämpötila, näkyvää valoa ja infrapunaa-ir ja huone aktiivisuutta. Laitteella voidaan valvoa kiinteistön sisäilman laatua sekä kriittisyyttä rakenteiden kosteudelle. Havaintoja voidaan tehdä myös ihmismäärästä, siivouksen tai materiaalien TVOC päästöistä ja ilmastoinnin riittävyydestä ihmisen virkeydelle CO2. Kaikille muuttujille voidaan asentaa hälytysraja tarvittaessa. Hälytys tulee asiakkaan määrittämiin puhelimiin tai sähköposteihin. 
Rakennusfysiikkaa ja sisäilman laatua voidaan valvoa käyttämällä lisäksi tarkkoja paine-ero ja porareikämittareita kyseisillä loggaus-mittauksilla nähdään miten rakennuksen ja sen rakenteiden paine ja kosteus tekninen käyttäytyminen muuttuu. Jos esimerkiksi olosuhde menee homeen kasvualueelle, järjestelmä lähettää hälytyksen haluttuun paikkaan. Data on pilviloggerissa tallessa syvempää analyysiä tai raaka datan latausta varten.
Laitteitamme on valvomassa sisäilman laatua ja rakennusfysiikkaa julkisissa rakennuksissa muun muassa Salossa, Rudolf Steiner koulussa sekä teollisuusrakennuksissa että yksityisillä henkilöillä. Riippuen asiakkaan tarpeista valvonta voi olla puhdasta ilmanlaatua: CO2, TVOC, partikkelit, lämpötila. Ilmastoinnin riittävyyttä valvontaa muun muassa hiilidioksidi tasojen pysyminen riittävän alhaalla. Laitteita voi käyttää myös pakkasvahtina tai epänormaali liikkumisen hälyttämiseen.

Sisäilman laadun uusia laitteita tullut verkkokauppaan muun muassa multi-mittauslaite, joka mittaa CO2, TVOC,  suuhteellinen kosteus, lämpötila, näkyvää valoa ja infrapunaa-ir ja huone aktiivisuutta. Laitteella valvotaan kiinteistön sisäilman laatua sekä kriittisyyttä rakenteiden kosteudelle. Havaintoja tehdään myös ihmismäärästä, siivouksen tai materiaalien TVOC päästöistä ja ilmastoinnin riittävyydestä ihmisen virkeydelle CO2. Kaikille muuttujille asennetaan hälytysraja tarvittaessa. Hälytys tulee asiakkaan määrittämiin puhelimiin tai sähköposteihin.

Ilman laatuparametrien vuorokausinäkymä

Rakennusfysiikkaa ja sisäilman laatua valvotaan käyttämällä lisäksi tarkkoja paine-ero ja porareikämittareita kyseisillä loggaus-mittauksilla nähdään miten rakennuksen ja sen rakenteiden paine ja kosteus tekninen käyttäytyminen muuttuu. Jos esimerkiksi olosuhde menee homeen kasvualueelle, järjestelmä lähettää hälytyksen haluttuun paikkaan. Data on pilviloggerissa tallessa syvempää analyysiä tai raaka datan latausta varten.

sisäilman laatu IoT logger @DatasenseFI paine-ero RH% porareikä mittaus asbestityömaa
TVOC ja CO2 kuvaaja
sisäilman laatu IoT logger @DatasenseFI paine-ero RH% porareikä mittaus asbestityömaa
Ilman laatuparametrien vuorokausinäkymä

Laitteitamme on valvomassa sisäilman laatua ja rakennusfysiikkaa julkisissa rakennuksissa muun muassa Salossa, Rudolf Steiner koulussa sekä teollisuusrakennuksissa että yksityisillä henkilöillä. Riippuen asiakkaan tarpeista valvotut parametrit ovat esimerkiksi: CO2, TVOC, partikkelit, lämpötila, ilmastoinnin riittävyyttä, hiilidioksidi tasojen pysyminen riittävän alhaalla. Laitteita käytetään myös pakkasvahtina tai epänormaalin liikkumisen hälyttämiseen.

Sisäilman laatu laitteita