Paine-erologgerit valvovat asbestin purkutyömaalla turvallisuutta

Log IoT mittalaitteet, asbesti negatiivinen paine-ero

Asbesti työmaa negatiivinen paine-ero logger NB-IoT www.datasense.fi

Tarkat tai keskitarkat IoT log mittalaitteet valvontahälytyksin ja raportoinnilla myös asbestityömaan valvontaa.

Asbesti paine-ero logger, RH% & T, VOC ja PAINE-ERO laiteet ovat LoraWAN tai NB verkoissa toimivia
suhteellisen kosteuden ja lämpötilan sekä paine-eron mittalaiteita. Laiteet
soveltuvat sisäilman ja rakenteiden kosteuden mittaukseen ja valvontaan. RH
laite toimii home- ja pakkasvahtina. IAQ Senseportal valvoo pysyvätkö olosuhteet
poissa homeen kasvuolosuhteista ja hälyttää tarvittaessa.

Vaisalan HMP110 logger IoT

Vaisalan supertarkka ja stabiili porareikä tai ilmamittaussensori HMP110 NB-IoT loggaus sekä Senseportal valvomo. Fyysisen muistin loggaus on tarjolla kriittisiin mittauskohteisiin.

Ota yhteyttä  tai soita ilmainen sisäilmasto neuvonta kosteuskartoittajalta 040 517 0112

Asbesti-, pölytyömaan, osioidun rakennuksen negatiivisen alipaineen log

Automaattinen negatiivisen paine-eron valvonta varmistaa asbestihiukkasten pysymisen suojamuovien sisällä. Automaattinen valvonta säästää aikaa lakisääteisissä mittauksissa ja niiden raportoinnissa. Asennat laitteen kohteeseen ja lisäät akun, jolloin laite alkaa mittaamaan 2 minuutin välein. Lakissääteinen minimi on 5 minuuttia. Laiteessa on led hälytys, jos laite havaitsee alle lakimäärisen -5 Pa negatiivistä paine-eroa. Press-diff alarm laite alkaa vilkkumaan punaisella ledillä ja lähettää SMS sekä emailin hälytyksestä. Laite tallentaa tarkan mittauksen laitteen muistiin sekä lähettää NB-IoT tekniikalla datan heti Senseportal pilvipalveluun. Pilvipalvelusta voi katsoa livenä dataa kännykästä tai tietokoneelta verkon läpi. Kunhan laitteet ja niiden paikat aikoineen on kirjattu applikaatioon, on helppo printata raportti työkohteesta laskun mukaan. Kaikki tämä on tarjolla leasing palveluna, jolloin urakoitsijan aika jää ydintoimintaa.

Vaisalan HMP110 logger IoT

Asbesti työmaa negatiivinen paine-ero logger NB-IoT www.datasense.fi. Säästä aikaa ja turvaa lakisääteiset asbestityömaan velvoitteet työturvallisuudesta!

Press-Difference paine-erolaite on LoraWAN verkossa toimiva erittäin herkkä, nopeatoiminen ja toimintavarma paine-ero mittalaite. Laite soveltuu rakennusten eri tilojen välisen paine-eron mittaukseen ja valvontaan. Esim. asbestityömaat, homeelle altistuneiden tilojen eristäminen käytössä olevista tiloista, rakenteiden läpi kulkeutuvan kosteuden havainnointi jne.

CarbonSense IAQ  CO2 mittalaite on NB-IoT ja LoraWAN verkoissa toimiva tarkka ja varmatoiminen sisäilman laadun valvontaan tarkoitettu mittalaite. Hengitysilman hiilidioksidipitoisuuden lisäksi laite valvoo sisäilman lämpötilaa ja kosteutta.

sisäilman laadun valvonta mittaukset log IoT alarm www.datasense.fi/

Laiteet soveltuvat sisäilman, rakennusfysiikan, rakenteiden kosteuden logger mittaamiseen ja valvontaan. RH laite toimii home- ja pakkasvahtina. Paine-ero-laite valvoo tilojen ja IV laitteiden painesuhteita. IAQ Senseportal valvoo pysyvätkö olosuhteet poissa homeen kasvuolosuhteista ja hälyttää tarvittaessa.

-paine-ero tarkka ±0,2 Pa, paine-ero tarkka hälytysvalolla: asbestityömaa, kiinteistön remontin pölysuojaus, kiinteistön osiointi valvonta

-CO2, RH, T keskitarkka ± 30 ppm, ±3% 

-RH, T kosteus porareikä tarkka ±2 %, ±3 %

-RH, T seinä tarkka ±2%

-vesivuotovahti ennakoiva, hälyttää jo kosteudesta

-ilmainen konsultaatio tarpeen ja laitteiden yhdistämisestä

-uuden laitteen R&D ilmaiseksi innovaatiosetelillä!